teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
110.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd

Mini Durbin 12x30 Mesingani Omegon

3.600,00 rsd
Šifra proizvoda: Ni47442

Mesingani mini durbin koji izgledom podseća na srednjovekovne piratske durbine, dolazi sa uvećanjem od 12x, dok je prečnik objektiva 30 mm.

Mini durbin 12x30 Omegon - stopama velikih istraživača

Prepustite se ovom klasičnom mini durbinu i vratite se u vreme drevnih pomoraca. Doživite i posmatrajte svet na način na koji su to radili srednjovekovni istraživači (Kolumbo, Magelan, itd.). Ipak, postoji mala razlika – srednjovekovni pomorci bi bili jednostavno zadivljeni kvalitetom optike koji pruža Mini Durbin 12x30 Mesingani Omegon.

Karakteristike:

- Kvalitetan mesingani teleskop opremljen sintetičkom kožom

- Pravo staklo, sočiva presvučena antirefleksnim premazom (coated lens)

- Uvećavanje od 12x - nije veliko, tako da je slika stabilna kada se drži u ruci

Mesing i sintetička koža

Mesingani mini durbin se može izvući i sastoji se od tri dela. Kada se sklopi (uvuče), dugačak je ne više od 135 mm. Rukohvat izrađen od sintetičke kože doprinosi klasičnom izgledu mini durbina, tako da se stiče utisak da je durbin zaista „došao“ iz drevnih vremena.

Mesing blista poput zlata na bilo kojoj svetlosti, dajući durbinu moderan i privlačan izgled.

12x uvećanje

Za razliku od većih uvećanja, držanje optičkih instumenata koji dolaze sa uvećanjem 12x u ruci još uvek pruža relativno mirnu sliku. Slika izgleda stabilno, a udaljeni predmeti se mogu jasno i lako razabrati.

Obloženo sočivo za divna otkrića

Objektiv mesinganog mini durbina presvučen je antirefleksivnim premazom, što garantuje jasan pogled sa dovoljno kontrasta. Fokus se može prilagoditi vašem oku pomoću okretnog okulara. Prečnik okulara od 11 mm omogućava ugodno posmatranje satima. Ali budite oprezni, možda i uspete da otkrijete gusara koji se priklada iz zasede!

Odlična zabava i za decu

Naravno, vi i vaša deca možete koristiti mini durbin za sve normalne vrste posmatranja, a mali gusari uz pomoć ovog optičkog instrumenta mogu ploviti morima ili pak osvojiti „kauč-ostrvce“  u dnevnoj sobi. Ukratko, to je odličan poklon i pruža zabavu za celu porodicu.