teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
110.500,00 rsd

Astro ranac Super Mesec – veličina L

890,00 rsd
Šifra proizvoda: 61369

Neverovatno praktičan i istovremeno moderan ranac sa motivima Svemira (Super Mesec) koji možete nosititi u raznoraznim prilikama i u kombinaciji sa najrazličitijom odećom (opuštena letnja, sportska, odeća za plažu, casual varijante za posao itd.). Dovoljno je velik da sve stvari stavite unutar ranca, sa druge strane, dovoljno udoban i elegantan da prijanja uz telo pri nošenju.

Podloga ranca je crne boje, dok je slika koja prikazuje Super Mesec štampana dvostrano. Štampana fotografija visoke rezolucije pažljivo je utisnuta na podlogu. Motivi, bogati detaljima i bojama, su delo vrhunskog astrofotografa Borisa Štromara.

Super Mesec je pun Mesec ili mladi Mesec koji se približno podudara sa najbližim rastojanjem na kojem se Mesec nađe od Zemlje u svojoj eliptičnoj orbiti, što za rezultat ima veću prividnu veličinu lunarnog diska od uobičajne – pri pogledu sa Zemlje.

Material korišćen za izradu OKLOP astro ranca ne sadrži PVC, tako da zadovoljava sve standarde EU (REACH). Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Zbog materijala od kojeg je izrađen, ranac se jednostavno održava.

Astro ranac se zatvara kanapom, koji ujedno služi za nošenje ranca.

Karakteristike:

Materijal

Poliuretan (REACH)

Dimenzija

36,5 x 42,5 cm

Težina

0,07 kg

Motiv

Super Mesec

Autor motiva

Boris Štromar

Proizvođač

Oklop ©

Proizvedeno u

Srbiji

Održavanje

Ručno pranje